Scotland 2007

Efter att ha varit på tapeten från och till under lång tid (säkert 10 år) förverkligade vi till slut vår kanalresa. Micke lade ner massor av tid och arbete på att plocka fram tider, boka båtar och flygbiljetter samt tågbiljetter under våren 2007 och fredagen den 24 augusti påbörjade 13 av klubbens medlemmar resan från Halmstads Centralstation. Vi flög från Kastrup till Edinburgh, där vi var under 1 dag i väntan på att mönstra på båtarna i Falkirk den 25 augusti. Väl i båtarna följde vi Union Canal förbi "the Falkirk Wheel" mot Edinburgh till Broxburn där vi vände och övernattade.


Återfärden gick först tillbaka till Falkirk, där vi lämnade tillbaka båtarna. Buss till järnvägsstationen i Falkirk, järnväg till Edinburgh, buss till flygplatsen, flyg till Köpenhamn och tåg till Malmö där vi blev hämtade i bil.


Aldrig har någon av våra aktiviteter blivit så dokumenterad tidigare. 9 digitala kameror och 2 traditionella. Bilderna från hemsidan är ett axplock från de 430 bilderna Hans O, Micke och Nisse tog.


I fotogalleriet finns reseskildring

tillsammans med foton.