Utmärkelser

Hedersbetygelser

Ibland vill vi visa vår uppskattning gentemot någon vi har kontakt med
och då kan det ske genom att vi ger ett diplom,
eller som i fallet med Krönleins i samband med klubbens konstituerande;
ett krus, eller något dylikt.

Diplom  
NärTill vemVarför
1996O´Brians pub i Halmstad (Nu nerlagd, såld)För vänligt bemötande och ett sortiment anpassat till vårt intresse
 Falcon BryggeriFör gott öl
199Den gamle bryggmästaren på bryggeriet LobkowiceFör god öl och att de tog emot oss vid studieresan till Prag, Tjeckien
November 2000Krönleins bryggeriFör att vi fick komma tillbaka
Juni 2001KompassenVår mötesplats om sommaren som bytte ägare och namn
Juni 2002Bredaryds Värdshus med microbryggeriFör den goda Chokladölen på Ölmässan i Köpenhamn.
Oktober 2003Peter Beier Cholkadier, HalmstadFör vänligt bemötande, en givande presentation och ansträngningen att hitta god choklad (delvis specialtillverkat?) till de öl vi provade tillsammans med chokladen.
September 2004Jever Brau und Brunnen Brauereien GmbHFör en trivsam tysk-engelsk guidning i både det ”historiska” och produktionsbryggeriet av en mycket trevlig tyska. Deras öl avnjöts i ölhallen tillsammans med fler besöksgrupper.
Januari 2006Skånska HembagerietFör en provsmakning utöver det vanliga, Daniel och Niklas på Skånska hembageriet hade inför kvällens provning tagit fram tre olika smörgåsar, till vilka vi plockat ut tre olika och för smörgåsarna passande öl. Till dessert serverades Chilichokladbollar och Fetisdagsbullar.
Januari 2007Galleri LakeTill Håkan Sjöö som tack för en kulturell aftonutöver den vanliga ölkulturen.
September 2007Erland AnderssonTill Erland Andersson för trevligt bemötande, för att vi fick komma och för guidning i medeltidsbyn som byggts upp i samband med Halmstads 700-års firande.
November 2007Klas på Källaren Laxen i FalkenbergFör att de håller ölkulturen högt och för trevligt bemötande.
Maj 2010Dugges BryggeriFör lärorikt studiebesök med trevligt bemötande av vår guide Rick
September 2010Berte KvarnTack för en intressant visning av gammalt hantverk i modern miljö.
Mars 2012Ocean Bryggeriet GöteborgTack för en givande kväll med visning av bryggeriet, presentation och provning av deras produkter samt ett trevligt bemötande av Peter.
Oktober 2012Helsingborgs BryggeriTack för en givande kväll med visning av bryggeriet, presentation och provning av deras produkter samt ett trevligt bemötande.
November 2013Juha VälitaloTack för givande kvällar, först (i maj) med demonstration av mikrobryggeriet hemma i köket med bryggning av öl och sedan provsmakning av egna alster vid årsmötet i november. Har givit mer än en av våra medlemmar både inspiration och ytterligare kunskaper i bryggandets konst.
Augusti 2014Ralf TebayTill Ralf Tebay Gudmundsgården för vår resa i ölets historia fram till nutid på ett intressant, humoristiskt och lite ironiskt sätt med bildspel vid vårt besök den 22 maj 2014
Februari 2016Dubliners HalmstadFör en trevligt genomförd ölprovning.
Oktober 2017The Pine Ridge Brewery FalkenbergTack för en givande kväll med visning av bryggeriet, presentation och provning av era produkter och god hamburger tallrik samt en trevlig guidening.
Oktober 2020The Pine Ridge Brewery FalkenbergTack för en givande kväll med visning av bryggeriet, presentation och provning av era produkter och god hamburger tallrik samt en trevlig guidening.
Pokaler  
NärTill vemVarför
Vid starten 1994Ola Lindgren på Krönleins bryggeriFör vänligt bemötande vid vårt konstituerande möte i Puben på Krönleins.
Vid vårt besökFalcons bryggeri i FalkenbergSom tack i samband med vårt besök vid bryggeriet
Vid hennes besök hos ossHanna BouseTrevlig kåserande information om tjeckisk öl för oss på hemvärnsgården.
  ? 
Vid vårt besök och Årsmöte 2020The Pine Ridge Brewery FalkenbergTack för en givande kväll med visning av bryggeriet, presentation och provning av era produkter och god barbeque tallrik samt en trevlig guidening.